Skip To The Main Content
 

News

News

Flere nye ordrer i januar og februar

by Mariann Dalseth | Feb 09, 2017

Lokale leveranser

Optimar har i løpet av januar og februar inngått kontrakt om leveranse av fiskefabrikk til to nye lokaleigde fiskefartøy. Optimar skal levere fabrikk om bord line- og garnbåten M/S Veidar og til linebåten M/S Seir.


Pakkelinje til pelagisk fabrikk på Island

Optimar har også inngått kontrakt for leveranse av ny pakkelinje til Vinnslustødin på Vestmannaeyjar (Island). Dette er en helautomatisk pakkelinje for pelagisk fisk og Optimar har tidligere levert store deler av den eksisterende fabrikken.


Lusekampen fortsetter

I løpet av januar og februar er det solgt 8 nye Optilicere til kunder innen lakseoppdrett. Totalt har Optimar solgt mer enn 20 anlegg siden produktet kom på markedet våren 2016.