Norway

Vi former fremtiden i havet - vil du være med? De siste årene har vi gjennomgått en eksplosiv utvikling med sterk vekst og et høyt innovasjonsnivå. Til avdeling Service & Aftermarket jakter vi derfor

Warranty Manager


Hovedoppgaver

  • Håndtering og oppfølging av garantisaker

Ønsket kompetanse

  • Teknisk kompetanse og kommersiell forståelse
  • God til å koordinere kryssfunksjonelle aktiviteter for å løse tekniske utfordringer på kort tid
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper
  • Gode datakunnskaper
  • Bransjeerfaring er ønskelig

Vi tilbyr en interessant og utfordrende stilling i et inkluderende og godt miljø. Hos oss får du muligheten til å påvirke egen og selskapets videre utvikling. Stillingen rapporterer til VP Global Service Delivery. Kontorsted vil være Optimar avdeling Stette.

Som medarbeider i Optimar skal du kunne identifisere deg med våre verdier, som er "Trust, Courage, Integrity, Responsibility, Reliability and Honesty".

Optimar er opptatt av mangfold og ønsker å være en arbeidsplass som gjenspeiler dette. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi er en IA-bedrift, og i dette ligger det blant annet at vi vil sørge for tilrettelegging på arbeidsplassen dersom det er behov for det. Alle kvalifiserte søkere vil bli vurdert.

For mer informasjon kontakt VP Global Service Delivery Roar Engås, tel. 900 18 610, eller Human Resource Manager Bjørn A. Skjelten, tel. 900 14 711.

Søknadsfrist er snarest, og senest innen 20. september. Kandidater vurderes fortløpende.

Stillingen søkes på via https://www.incruit.no/warranty-manager

Kontaktpersoner
Roar Engås
VP Global Service Delivery
Bjørn A. Skjelten
Human Resource Manager