Topp Banner Nor-Fishing Optimar web 2022 studentarrangement

Er du interessert i å bli med på å forme fremtidens havbruksnæring?

august 16, 2022


Da er du kanskje også opptatt av å skape høy verdi for kommende generasjoner, der 100% utnyttelse av råvarene spiller en viktig rolle. Fremtidens fiskeri krever høy grad av automasjon og robotisering, og digitaliseringen har en avgjørende rolle i forvaltningen av verdens marine ressurser.

 Vi deler av våre erfaringer!

 

Sted: Nor-Fishing i Trondheim Spektrum, 25 august 2022 kl 10:30 – stand A-180.

Kom til vår stand og hør om hvordan vi i Optimar jobber med utvikling av nye produkter og systemer - samt hvilke forventninger, ønsker og krav som ligger hos næringen generelt.

Her får du også høre masterstudenten Håvard fortelle om sin arbeidserfaring hos team Optimar. Han starter nå på 5. året på linje for produktutvikling og produksjon ved NTNU Trondheim, og har hatt sommerjobb som Mechanical Design Engineer hos Optimar. Håvard brenner ekstra for produktutvikling hvor morgendagens løsninger skal tenkes ut og iverksettes, noe han fikk prøve seg på sammen med R&D avdelingen vår. Dette var bare én av mange spennende oppgaver han var innom i løpet av sommeren hos oss.Bilde 2 til Teknologiporten studentarrangement Nor-Fishing 2022

 

 

  • I tillegg til at du får høre mer om dette, blir det servert sunn brunsj med god barista kaffe til.
  • Delta på konkurranse – der du kan vinne to billetter til the Next Wave på Giske: https://www.thenextwave.no/, samt overnatting og omvisning på Optimar sitt hovedkontor.
  • Meld deg på her: event@optimar.no

 

Hensikten med arrangementet er at vi sammen skal få inspirasjon og oppnå engasjement, dette skal være lærerikt, morsomt og utfordrende.

 

 
Vi har fokus på nettverksbygging og ønsker alltid å knytte til oss engasjerte og kloke hoder som i likhet med oss har stor interesse for teknologi og innovasjon – samtidig som at vi skal bevare, og håndtere havet og ressursene som finnes i det, med respekt. 

Hos oss arbeider det nesten 400 dyktige og kompetente mennesker i forskjellige stillinger - bare i løpet av de to siste årene har vi ansatt en herlig gjeng med blant annet:

  • System & Control Engineer

  • Data Scientists

  • Software Product Managers

  • Software Engineers

  • Technical System Managers

  • Automation Engineers

  • Automation & Control Engineers


Kanskje kan du eller noen du kjenner bli en av disse på sikt?

Optimalt resultat vi ønsker for dagen er å oppnå god kommunikasjon og nyttige samtaler, samt opprette verdifull kontakt for fremtiden med nettopp DEG.

Håper vi sees!