Optimar gir 100.000 til Atlanterhavsparken

Optimar gir 100.000 i støtte til videre drift av Atlanterhavsparken

mai 1, 2020

Mange aktører som har måttet stenge dørene for publikum har havnet i en enorm økonomisk vanskelig situasjon på grunn av Corona-situasjonen. En av disse er Atlanterhavsparken i Ålesund som er en viktig arena for opplæring og forståelse for livet under vann både for voksne og barn. De skaper engasjement om økosystemet i havet og bidrar til at flere tar vare på det sårbare livet i havet rundt oss.

Når vi vet at mer enn tre milliarder mennesker er avhengig av det biologiske mangfoldet i sjøen, så er det helt nødvendig at vi står sammen for å ta vare på ressursene våre. Havet er en viktig kilde for å forsyne verden med mat, en naturlig del av jordens økosystem og ikke minst noe som skaper mange arbeidsplasser, sier CEO Håvard Sætre i Optimar.

For Optimar er Atlanterhavsparken en viktig aktør som vi svært gjerne vil beholde i Ålesund og vi har derfor valgt å gi 100.000 kr til Atlanterhavsparken for å støtte deres videre drift.

Vi håper at Atlanterhavsparken kommer seg gjennom krisen, slik at vi også i fremtiden kan få være med på lærerike opplevelser og forståelse av det som skjer ved og under havoverflaten.

Vi oppfordrer andre som har mulighet til å være med på spleiselaget for å hjelpe Atlanterhavsparken til videre drift.

 

atlanterhavsparken_akvarium